Holt-Nice Residence

This small, rural guest cottage was transformed into the main house on the property by extending the main living space, adding a guest wing, and extending an existing deck to wrap the house.  A covered front porch was added, coming off the new dining area, adding a level of detail and scale to the main volume of the building and providing a prime seating spot to look out onto the gardens. The newly vaulted living room has a fireplace angled in the corner, and a view to the expansive deck and pizza oven.  The existing kitchen was updated with a new island complete with zinc and limestone countertops, new appliances, and refinished cabinets.  The flat ceiling remained to keep a more contained feeling in contrast to the new, vaulted living area.

Project Team:

General Contractor
Mark Durfee

Structural Engineer
Scott Hunter

Photography
Misha Miller

Pin It on Pinterest

Share This