AKINS-BERRY RESIDENCE

Inspired by local agricultural buildings, an elegantly rustic guest unit sits above a three-car garage.  Contrasting with the closed, street face, the west side soars high over the backyard.  Its back deck expands the living space outdoors, with views over the olive grove and hills beyond.  The shed roof creates a unifying sloped ceiling, and the locally-sourced, redwood ceiling gives the interior a rich warmth.  A gas fireplace provides efficient heat to the well-appointed living area, with the kitchenette tucked into the living space as part of the central core.

Project Team:

Schematic Design Architect
David Hecht, TannerHecht Architecture

Owners/Project Managers
Rob Akins
Mark Berry

Structural Engineer
Keith Berry

Photography
Melanie Hede
Glen Graves

Pin It on Pinterest

Share This